Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA IZVADITI

VIDEO Bacali gomile smeća u rijeku, muškarac ih uhvatio: 'Jel tako bacate i u Njemačkoj?'

Foto: Facebook screenshot
1/3
07.08.2021.
u 12:13

Nakon što ih je odveo do mjesta gdje su ga bacili, muškarac se isprva pravdao da ga je žena natjerala

Bračni par koji živi u Njemačkoj bacao je tri vreće smeća u rijeku Usoru u mjestu Jelahu na sjeveru Bosne kada ih je uhvatio mještanin i natjerao ih da se vrate i pokupe bačeno smeće

Nakon što ih je odveo do mjesta gdje su ga bacili, muškarac se isprva pravdao da ga je žena natjerala da ga bace u rijeku i kazao da ga tako ne bacaju u Njemačkoj. 

- Ja sam joj rekao da bacimo u kontejner. Ne radimo to u Njemačkoj, dobili bi kaznu za to, kazao je suprug ljutitom muškarcu. 

Nakon što je supruga pokupila prvu vreću, muškarac joj je rekao da ju je vidio kako baca još jednu crnu vreću. Žena se cijelo vrijeme pravdala da nemaju kontejner u blizini kuće i govorila kako ''će voda odnijeti smeće''.

- Eno ti kontejner na svakom koraku, moš' ga baciti kod moje kuće. Ne moš' tako dolazit u Bosnu i radit' šta oš', kazao je muškarac, nakon čega su mu se supružnici ispričali

- Nemoj se meni ispričavati, ispričavaj se građanima ovdje, objasnio je muškarac. 

Komentara 23

DU
Deleted user
13:01 07.08.2021.

Svaka cast majstore! Trebalo im je to smece istrest u auto.

68
68212906
12:36 07.08.2021.

Bravooooooo

DU
Deleted user
13:03 07.08.2021.

Bravo za gospodina!To je patriotizam,i nacionalna svest.Slazem se s gos."nitko i nista",jer takvih ima svuda.I nigde im politicari nisu rekli da je dozvoljeno bacanje smeca u prirodu.Mada,moram priznati-mladje generacije su mnogo kulturnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije