Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesna Nađ:

'Zvao me je Zoran Milanović i pitao zašto nisam dala ostavku'

Vesna Nađ
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.03.2017.
u 20:51

Otkrila je da je dobila 130.000 kuna otpremnine, a na pitanje tvrdi li da je ministar Medved oštetio državu za bar 30.000 kuna odgovorila je "Točno"

Vesna Nađ (SDP), bivša zamjenica ministra branitelja Predraga Matića koja je imenovana kao savjetnica u Ministarstvo uprave u aktualnoj Vladi, optužila je sadašnjeg ministra Tomu Medveda da je oštetio državu za bar 30.000 kuna.

- 23. ožujka prošle godine ja sam razriješena s mjesta zamjenice ministra branitelja i 4. travnja sam podnijela zahtjev ministru branitelja Tomi Medvedu, da me rasporedi na službeničko mjesto, jer sam ja od 1998. državna službenica u tom ministarstvu. Imala sam pravo po zakonu da me se rasporedi na adekvatno radno mjesto - rekla je Nađ na televiziji N1, dodajući da joj je Medved rekao da će je rasporediti u neko drugo ministarstvu jer je ne želi i jer je branitelji ne vole.

Otkrila je da je dobila 130.000 kuna otpremnine, a na pitanje tvrdi li da je ministar Medved oštetio državu za bar 30.000 kuna odgovorila je "Točno". 

- On nije poštovao zakon. Imao je dva radna mjesta i nije me rasporedio. Mogao je uštedjeti trideset tisuća kuna bez problema. Mogao me staviti u špajzu, nikad me ne vidjeti, dati mi spise - rekla je Nađ. Otkrila je i daju je bivši premijer Zoran Milanović nazvao i pitao zašto nije dala ostavku.

>> Tko su pravnice zbog kojih je Kovačić navodno prijetio ostavkom?

>> Kovačić: Nisam došao da bih lovio vještice i kidao glave nepodobnim službenicama

Komentara 36

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
21:03 13.03.2017.

Pa to je nevjerojatno, stotine tisuća Hrvata su bili prisiljeni napustiti Hrvatsku jer tu za njih nije bilo posla, nitko nema siguran posao, a ovu ne da ne možeš otpustiti, nego joj još moraš platiti otpremninu i ostaviti je na poslu? Suludo koliko su ti uhljebi dobro osigurani u državnoj službi.

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:24 13.03.2017.

Titina djeca pljackaju HR...

LU
lukivoda
21:26 13.03.2017.

a ja radio u firmi bivšeg partijskog odličnika koji je pokrao svoju bivšu firmu te otvorio sa tuđim strojevima vlastitu koju dovodi u stečaj i ostaje dužan samo meni 66000 kn prema stečajnim papirima od prije sedamnaest godina pa bih molio da me se zaposli isto ko i dotičnu u vladi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije