Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana skrivila nesreću

Pročelnica izašla iz pritvora, evo što je poručila

Vera Begić Blečić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
14.09.2018.
u 20:59

Ona je s 1,81 promila alkohola u krvi skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu u kojoj je poginuo otac jednog djeteta

Vera Begić Blečić, riječka pročelnica koja je u pijanom stanju skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 41-godišnji Igor Soldatić iz Umaga, nakon mjesec dana provedenih u pritvoru puštena je na slobodu.

Ona je s 1,81 promila alkohola u krvi skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu u kojoj je poginuo otac jednog djeteta.

Inače i sama majka malodobnog djeteta nakon izlaska iz pritvora dala je kratku izjavu, piše Novi list.

– Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenoga iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol, kazala je Begić, vidno uzdrmana i u suzama.

Komentara 74

DU
Deleted user
21:37 14.09.2018.

KBK što je ta zla pijandura izjavila. Ovo joj je treća nesreća u pijanom stanju i pri tom je uspjela uništiti jednu obitelj, ukrasti oca, muža, prijatelja, sina...

Avatar Idler 3
Idler 3
21:25 14.09.2018.

A jel joj prvi put ?! Mogu si mislit kolko je potresena, ono, niš nis pila mesec dan !!!

RI
rikavac
21:10 14.09.2018.

Nema sta Domacica prava 1,81 promil. Buducnost je pred tobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije