Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizirao je udar

Venezuela protjerala američkog diplomata: 'Otrovali su Chaveza'

Hugo Chavez (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.03.2013.
u 19:52

Venezuela je optužila "domaće i strane neprijatelje" države da su otrovali teško bolesnog predsjednika Huga Chaveza te su iz države izbacili američkog diplomata za kojeg tvrde da je tražio vojnu potporu za rušenje vlade.

Venezuela je optužila "domaće i strane neprijatelje" države da su otrovali teško bolesnog predsjednika Huga Chaveza te su iz države izbacili američkog diplomata za kojeg tvrde da je tražio vojnu potporu za rušenje vlade, kazao je potpredsjednik Venezuele Nicolas Maduro, piše CNN.

Iz države je protjeran ataše zračnih snaga pri veleposlanstvu SAD-a David Del Monaco, zato što je sudjelovao u "konspirativnom planu", izvijestilo je ministarstvo informiranja Venezuele. Maduro je kazao da će jednog dana imati "znanstveni dokaz" da je Chavez, koji se bori s rakom, otrovan. Desnicu u državi je nazvao "oligarhijom" i "neprijateljima države".

Chavez u kompliciranoj zdravstvenoj situaciji

Maduro je dao izjavu nakon što je sa najvišim dužnosnicima u državi održao sastanak o sve gorem zdravstvenom stanju predsjednika Chaveza. 

– Ovo su najteži trenuci koje smo doživjeli što se tiče Chavezova zdravlja – rekao je Maduro te dodao da je predsjednik zdravstveno "u kompliciranoj situaciji" i da vlada nije ništa skrivala u vezi njegovih respiratornih problema.

Jučer je ministar informiranja Ernesto Villegas kazao da se Chavez bori s novom infekcijom te da su mu se pogoršali problemi s disanjem. 

– Predsjednik se i dalje drži Krista i života, svjestan problema s kojima se suočava – rekao je Villegas. Maduro je još u petak kazao da se Chavez "bori za svoj život".

>>Hugo Chavez sve lošije, bori se s novom respiratornom infekcijom

>>Panamski diplomat: Predsjednik Venezuele Hugo Chavez je umro

Ključne riječi

Komentara 11

ST
Startrack
20:42 05.03.2013.

A kakava je korist za nas Amerikance il bilo koga drugog da on bude otrovan. Indijanci su vecina u Venecueli i izabrace istog kao i on.

PR
Protivcenzure
20:47 05.03.2013.

amerika si dopu[ta stvari koje si nebi dopustio hitler.

YU
yututu
21:58 05.03.2013.

Za razliku od crvenih antikrista, ovaj se crveni čvrsto drži križa i Krista ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije