Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Nairobiju

Veliki požar zatvorio zračnu luku, putnici evakuirani

požar Nairobi
Twitter/Darxyd
07.08.2013.
u 07:20

BBC-jev reporter David Okwembah izvještava da je u zračnoj luci mnogo vatrogasnih i vozila Hitne pomoći. Niži policijski dužnosnik im je kazao da je požar počeo u Uredu za imigraciju zračne luke, no to još nije službeno potvrđeno.

Veliki požar zatvorio je zrakoplovnu luku u glavnom kenijskom gradu Nairobiju, piše BBC.

Kenijska Agencija za zrakoplovstvo je izvijestila da je Međunarodna zračna luka Jomo Kenyatta zatvorena, a putnici evakuirani. Fotografije objavljene na Twitteru pokazuju dim i vatru oko jedne od glavnih zgrada u zračnoj luci.

Ta zračna luka je bitna regionalna baza za istočnu Afriku. BBC-jev reporter David Okwembah izvještava da je u zračnoj luci mnogo vatrogasnih i vozila Hitne pomoći. Niži policijski dužnosnik im je kazao da je požar počeo u Uredu za imigraciju zračne luke, no to još nije službeno potvrđeno.

Iz zračne luke su potvrdili da je požar zahvatio zgradu za dolaske međunarodnih letova te da su putnici evakuirani.

>>Kamion se zapalio u tunelu: 160 evakuiranih, 55 ozlijeđenih osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije