Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta velika

Veliki požar u Todorićevim skladištima u Lipovcu

pozar, vatra
Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.08.2011.
u 07:57

Požar je ugašen oko 8.20 sati, a gasilo ga je 50 vatrogasaca koji su iz objekta uspjeli spasiti strojeve.

LIPOVAC - Jutros nešto prije šest sati buknuo je požar u skladištu u Lipovcu u vlasništvu PIK-a Vinkovci koji je u sustavu koncerna Agrokor, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. Na mjesto požara upućena je profesionalna vatrogasna postrojba iz Vinkovaca. PIK Vinkovci u Lipovcu ima na stotinama hektara organiziranu proizvodnju povrća, a požar koji je jutros uznemirio mještane Lipovca izbio je u jednom od prostora za skladištenje povrća.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, požar je velik i materijalna će šteta zasigurno biti vrlo velika.

– Uz vinkovačke profesionalne vatrogasce, u gašenju požara sudjelovala su i dobrovoljna vatrogasna društva iz Lipovca, Komletinaca, Otoka i Nijemaca. Prema dosadašnjim saznanjima, nema ozlijeđenih. Požar je izbio u dijelu skladišta gdje je sušionica luka i krumpira – rekao nam je Luka Barunčić.

Požar je ugašen oko 8.20 sati, a gasilo ga je 50 vatrogasaca koji su iz objekta uspjeli spasiti strojeve.


 

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
08:35 04.08.2011.

Osiguranje je svježe obnovljeno na veliku premiju Provjereno

Avatar Patton
Patton
10:33 04.08.2011.

Nešto su zaredali požari u pogonima. Poslije povrća na redu je požar hladnjaće sa duboko smrznutim mesom. Nemre me iznenaditi ni vijest da je gradskom vodovodu izgoril rezervoar sa vodom. Kod nas je sve moguće:-)

OB
-obrisani-
13:31 04.08.2011.

Pa istina je i dobro zapažanje : zaredali se požari ! Sve jedan od drugoga vide : kako se to radi ! Zato su se i zaredali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije