Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠALI IH REANIMIRATI

Velike vrućine odnijele dva života: U manje od sat vremena na istarskim plažama preminula dva muškarca

Pula: Najpopularnija gradska plaža Valkane u ve?ernjim satima prepuna je kupa?a
Dusko Marusic/PIXSELL
26.08.2023.
u 17:56

Policija ponovno upozorava građane da uslijed velikih vrućina prate savjete stručnjaka, ne izlažu se suncu te piju dovoljno tekućina

Jutros je na području Istre došlo do dva smrtna slučaja na plaži. Naime, u oba slučajeva stigla je dojava o intervenciji Hitne medicinske pomoći koja je u dva odvojena slučaja pokušala reanimirati dva starija muškarca, no bezuspješno.

Prvi slučaj zabilježen je oko 10.15 sati na plaži nedaleko od mjesta Dajla, a kako nam je potvrdila istarska policija, muškarac se nalazio u moru do dolaska Hitne. Pokušali su ga reanirmirati, no muškarac je preminuo na mjestu. 

Osim toga, drugi slučaj dogodio se oko 10.50 sati na plaži Valkane u Puli, gdje je drugi muškarac također preminuo unatoč naporima Hitne, a prije toga je bio u moru. 

POVEZANI ČLANCI:

U oba slučaja nisu zabilježeni tragovi nasilja, a neslužbeno doznajemo kako se radilo o dva 72-godišnjaka. Osim toga, navodno se radilo o prirodnoj smrti uslijed velikih vrućina koje traju posljednjih dana u Hrvatskoj, tako da policija ponovno upozorava građane da prate savjete stručnjaka, ne izlažu se suncu u vrijeme najvećih vrućina te piju dovoljno tekućina. 

>> VIDEO Kornjača snimljena kod Vrbnika na Krku zadivila kupače: 'Kako je lijepa'

Komentara 10

AR
Archangel711
18:08 26.08.2023.

Vozim danas na posao oko pola 2, vani skoro 40 i ide bakica uz cestu sa dvije štake nogu pred nogu. Kam ju vrag nosi

DU
Deleted user
18:21 26.08.2023.

Iskreno, cudi me da ljudi ne umiru en masse. Nitko ne nosi bocu s vodom, svi hodaju po vrucini, malo se nose kape, itd.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
19:56 26.08.2023.

" Neće mene "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije