Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Strava u Slavoniji: Mladić (25) drogirao i seksualno zlostavljao 13-godišnje dijete

Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/2
26.08.2023.
u 08:03

Osumnjičeni je zločin počinio od 30. svibnja do 3. lipnja ove godine, a uhićen je u akciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Mladić (25) je sredinom ove godine seksualno zlostavljao 13-godišnje dijete, a omogućio mu je i korištenje droge. Osumnjičeni je uhićen akciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Protiv njega dalje postupak vodi tamošnje tužiteljstvo, potvrdilo je Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru, prenosi N1.

Odvjetništvo je pokrenulo postupak nakon kaznene prijave koju su zaprimili od Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Kako stoji u kaznenoj prijavi, mladić je zločin počinio od 30. svibnja do 3. lipnja ove godine. Nisu poznati detalji kada je kazneno djelo otkriveno, kao ni tko je obavijestio policiju o seksualnom iskorištavanju djeteta. Mladić je prijavljen zbog sumnje da je počinio spolnu zloporaba djeteta mlađeg od petnaest godina, kao i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

VEZANI ČLANCI:

Za seksualno iskorištavanja predviđeno je do 12 godina zatvora, dok je za davanje droge djetetu predviđeno do 10 godina. Državno odvjetništvo je ispitalo okrivljenika nakon čega je od Županijskog suda u Vukovaru zatražilo da mu odredi istražni zatvor. Zaključeno je kako bi mogao ometati postupak, odnosno utjecati na žrtvu, ali i ponoviti kazneno djelo koje mu je stavljeno na teret, prenosi N1.

Komentara 12

CR
Croatiadobola
08:54 26.08.2023.

Objavite mu fotke i identitet.

DU
Deleted user
10:26 26.08.2023.

Da je u SAD dobija bi doživltnu ovako će društveno nekoristan rad.To što je djetetu uništio život nema veze.

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
10:26 26.08.2023.

A čuj.. Onaj od 85 je pušten da se brani sa slobode zbog poodmaklih godina... pa pustite i ovog zbog nezrelosti... onaj je zaboravio više nego što ovaj zna 🤨 .... zahvaljujući HR sudstvu postat ćemo raj za pedofile. Umjestoo da se za takve slučajeve dosuđuju najoštrije kazne bez ikakvih "olakotnih okolnosti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije