Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još traju istrage

Velika policijska akcija u Francuskoj: 80 muškaraca privedeno zbog pedofilije

Assailant attacks passersby in Paris
STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
09.12.2023.
u 22:30

Osumnjičenici su bili u dobi od tridesetak godina do više od 60. Kod nekoliko njih pronađene su video snimke i fotografije pedofilskog sadržaja.

U Francuskoj je ovaj tjedan privedeno 80 muškaraca osumnjičenih za pedofiliju, među kojima jedan zastupnik i dvojica školskih profesora, u velikoj policijskoj akciji koja je pokazala da pedofila ima u svim društvenim slojevima. Akcija takvih razmjera do sada "nije bila viđena" u Francuskoj, rekao je Quentin Bevan, predstavnik novog Ureda za maloljetnike pravosudne policije, koji je koordinirao operaciju.

Policajci su ciljali profile osoba koje su u redovitom kontaktu s djecom. Privedena su tako dva školska profesora, sportski treneri i nadzornik u đačkom domu za hendikepirane. Osumnjičenici su bili u dobi od tridesetak godina do više od 60. Kod nekoliko njih pronađene su video snimke i fotografije pedofilskog sadržaja pohranjene na računalima i drugim digitalnim uređajima. Deseci su osumnjičeni za silovanja maloljetnika ili spolne napade.

POVEZANI ČLANCI:

Nadzornik je prije više desetljeća već bio osuđen zbog silovanja, a s djecom je mogao raditi jer je legalno promijenio identitet, rekao je Bevan. Istrage još traju, rekao je ministar unutarnjih poslova Gérald Darmanin.

>> VIDEO U eksploziji spremnika plina u automobilu ozlijeđeno troje ljudi

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mikimouse12
04:43 10.12.2023.

Sto se sada Muslimanske Alzirce naziva Slovacima? A tek pedofilije u Islamskim zemljama ne bi komentirao? Mozemovac uzmi ti sebi ilegalne migrante doma, a ne to trovat ljude

BO
BoljiSvijet
22:46 09.12.2023.

Gdje su sada dušebrižnici koji su tvrdili da je djecu u Dublinu napao islamski terorist a ne pobješnjeli Slovak??..što sada nema protesta i demostrativnog rušenja servera portala VL od iskaljavnja mržnje kao prema migrantima?...nema vas..sada to nije tema...koje licemjerstvo..to suu pravi problemi koji uništavaju naša zapadna društva a ne nikakvi migranti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije