Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnosne službe:

Bombom su željeli raznijeti vrata Downing Streeta i ubiti premijerku Theresu May

Theresa May
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.12.2017.
u 07:53

Dvojica muškaraca uhićena su pod sumnjom da su planirali ubiti britansku premijerku koristeći bombu u torbi kojom bi raznijeli vrata ureda u Downing Streetu i potom bi premijerku napali noževima.

Britanske sigurnosne službe vjeruju da su spriječile akciju u kojoj bi britanska premijerka Theresa May bila ubijena u svom londonskom uredu u Downing Streetu, piše Independent

Dvojica muškaraca uhićena su pod sumnjom da su planirali ubiti britansku premijerku koristeći bombu u torbi kojom bi raznijeli vrata ureda u Downing Streetu i potom bi premijerku napali noževima. 

Theresa May
1/9

Spriječeno još devet terorističkih napada

Osumnjičenici su pritvoreni tijekom vikend racija u Birminghamu i Londonu te su optuženi za terorizam, a danas bi se trebali pojaviti na sudu. Šef sigurnosne službe MI5 Andrew Parker jučer je ministrima otkrio detalje o planiranju tog terorističkog napada te je dodao i kako su službe spriječile još devet napada u Velikoj Britaniji prošle godine. 

Londonska policija je izvijestila da su 20-godišnji Zakariyah Rahman iz Londona i 21-godišnji Mohammed Aqib Imran iz Birminghama optuženi za planiranje terorističkog napada. 

Glasnogovornik Scotlanda Yarda odbio je potvrditi jesu li uhićenja povezana s planom napada na britansku premijerku Theresu May. 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar navijač
navijač
09:04 06.12.2017.

Nisu bolje ni zaslužili za sve zlo koje su posijali po svijetu a i mi hrvati smo ih upoznali itekako dobro.

DU
Deleted user
09:52 06.12.2017.

Neka, neka...to je skroz ok. i bit će toga jako puno širom europe nadam se, a razlog zašto se nadam je što su ti isti eu.birokrati, praznoglavci, sudili Hrvate koji su se još 93-e borili protiv tog zla koje sad hara europom

Avatar Karadjoz
Karadjoz
09:00 06.12.2017.

Bobom raznjeti vrata a onda ubiti premijerku nozevima da nebi pravili buku.. mislim ako je i od Engleza mnogo je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije