Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PRVI Donosimo novosti i na male ekrane

Večernji s najnovijim vijestima i na TV-u

Vijesti na TV-kanalu Večernjeg lista stalno se osvježavaju, a praćene su glazbenom podlogom
import
27.10.2008.
u 14:37

Večernji list ponovno je prvi u inovativnim načinima donošenja najnovijih i najekskluzivnijih vijesti svojoj publici jer od danas sve Večernjakove novosti mogu se pronaći i na TV-u. Večernji list i internetski portali Vecernji.hr i Sportal.hr osim u tisku, na internetu i mobilnim telefonima donosit će vijesti još širem krugu korisnika, i to 24 sata na dan putem kabelske mreže B.net. Pretplatnici B.neta tako ne moraju više čekati informativne emisije drugih televizijskih postaja jer sve najnovije vijesti portala Vecernji.hr i Sportal.hr mogu vidjeti i provjeriti na svom informativnom kanalu kad god požele.

Večernji TV i na B.netu
Na kabelskoj mreži B.netu, koja ima više od 100.000 pretplatnika, gledatelji će moći pratiti naše vijesti na RSS-zaslonu. Ta je aplikacija dostupna i svim korisnicima interneta te omogućuje da vijesti dolaze do korisnika, a oni ne moraju biti na informativnom portalu nego mogu u miru raditi svoj posao, igrati se ili pretraživati bilo koje internetske stranice. Večernji vijesti osvježava kako stižu u redakciju pa tako gledatelji Večernjakova TV-kanala novosti dobivaju u najkraćem mogućem roku.

Vijesti i glazba
Večernji je tako prva medijska kuća koja je svoje komunikacijske platforme s tiska preko interneta proširila i na televizijske ekrane.

Jedna od novosti jest i Večernjakov radio, tj. Vecernji.fm, glazbena radijska postaja dostupna na našim internetskim stranicama i kabelskoj mreži B.net. Vecernji.fm 24 sata na dan emitira samo glazbu, a na B.netu se emitira kao zvučna podloga za vijesti. Tako će TV-kanal Večernjeg lista zasigurno postati omiljen svima koji dok borave kod kuće ili na poslu vole slušati glazbu i biti upoznati s najsvježijim vijestima. Tom suradnjom Večernji je još jednom pokazao da je slogan “Budi prvi!!!” mnogo više od slogana; to je strateška odrednica i svakodnevna zadaća naše medijske grupe.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije