Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Večernjakov dopisnik iz Bruxellesa donosi detalje krize koja drma EU zbog Putinove invazije

Večernji list
22.02.2022.
u 14:27

Putin je sinoć u bizarnom obraćanju na TV-u najavio rat.

Ruski predsjednik Vladimir Putin priznao je u ponedjeljak dvije odmetnute proruske regije na istoku Ukrajine i potom zapovjedio ruskoj vojsci da odmah ondje krene u "operaciju očuvanja mira", što je izazvalo oštre osude zapada i pojačalo strahove da je rat na pomolu.

Naš dopisnik iz Bruxellesa Tomislav Krasnec objasnio je zašto situacija u Ukrajini jako podsjeća na Jugoslaviju početkom 90-ih i analizirao bizaran Putinov nastup kojim je sinoć na TV-u najavio rat. Tri najmračnija trenutka tog događaja pogledajte OVDJE.  Također, Krasnec se javio s najsvježijim informacijama iz europske prijestolnice, a koje se tiču sankcija kojima je Zapad zaprijetio Rusiji.  

VIDEO: Tomislav Krasnec iz Bruxellesa

Ukrajinsku krizu s najnovijim informacijama i reakcijama iz cijelog svijeta pratite OVDJE.

 

 

 

 

Komentara 1

DZ
dzag62
09:59 23.02.2022.

Neznam jeli vi novinari dobrovoljno ili prisilom sudjelujete u američkoj propagandi ,nije Putin kriv Amerikanci su mu došli na granice što je trebao čekati da mu na samoj granici postave nuklearne rakete ako već nisu ,Evropa je konačno trebala stati na kraj američkoj agresiji i pljački po svijetu i reći ne Ukrajina neće u nato ,nitko ne smije tamo otvarati baze ,tako jednostavno ,ako već vi novinari podržavate Ameriku počnite zahtijevati otvaranje granica za izbjeglice iz Sirije Iraka Libije Afganistana jbt led nemožeš nabrojiti koliko je američkih žrtava jer svi su oni produkt američke pljačke i razaranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije