Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI U PERTHU

Već danima traje potraga za nestalim Hrvatom u Australiji – auto mu je pronađen u divljini

Juraj Zdunić
Foto: WA Police
1/3
27.12.2016.
u 14:59

Strahuje se da je Zdunić možda zaboravio kamo je išao i izgubio se

Već danima traje potraga za Jurajem Zdunićem, 78-godišnjakom hrvatskog podrijetla iz Pertha u Australiji čiji je auto prošli tjedan pronađen napušten u divljini.

Kako prenosi ABC, Zdunić je u srijedu napustio svoj dom u predgrađu Doubleview, a auto je pronađen dva dana poslije u pijesku u Muchei oko 60 kilometara sjeverno od Pertha. Policija je u petak pokrenula potragu u kojoj je sudjelovalo i više od 100 ljudi koji su "češljali" područje.

Strahuje se da je Zdunić možda zaboravio kamo je išao i izgubio se.

– Imamo pse, terence i brojne ljude koji pokušavaju pronaći ovog gospodina – rekao je narednik Iain Lind, dodajući da su psi u petak pratili pronađene tragove nogu, ali da su im oni dali samo moguće smjerove u kojima je Zdunić otišao.

Lind je također rekao da su dobili dojave da je Zdunić viđen, ali one zasad nisu potvrđene. Zdunić nije bio povezan s područjem gdje mu je pronađen auto, a policija istražuje moguće razloge zbog kojih je ondje završio.

 

>> Još uvijek se traga za nestalim policajcem, u potragu se uključio i HGSS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije