Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO NAKON NOĆNE

Još uvijek se traga za nestalim policajcem, u potragu se uključio i HGSS

Ivan Moguš
Foto: NENO
1/4
27.12.2016.
u 14:36

Zaprimljeno je više dojava vezano uz nestanak, ali zasad se niti jedna nije pokazala ključnom za otkrivanje

Još uvijek traje potraga za zagrebačkim policajcem Ivanom Mogušem, koji je nestao u petak nakon noćne smjene.

Nakon što je vijest o nestanku u subotu objavio Sindikat policijskih službenika, informacije o 35-godišnjem Mogušu objavljene su i na stranici nestali.hr, gdje stoji da se Moguš udaljio iz Heinzelove ulice u nepoznato. Moguš je visok 185 cm, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, crno-bijelo-sivu vestu, smeđe hlače i crne cipele.

U PUZ-u kažu da se u potragu uključio i HGSS, a zaprimljeno je više dojava vezano uz nestanak, ali zasad se niti jedna nije pokazala ključnom za otkrivanje nestalog policajca, piše Dnevnik.hr. Neke informacije se još uvijek provjeravaju.

– Naš kolega Ivan Moguš koji radi u Ekipi za očevide PUZ-a se u petak ujutro nakon noćne smjene nije vratio doma. Zadnji put viđen je kada ga je kolega ostavio na autobusnom kolodvoru nakon noćne smjene – objavio je u subotu Sindikat policijskih službenika, moleći javnost da pregledaju podrume, šupe, gospodarske objekte i sve druge prostore gdje bi se nestali mogao skloniti od hladnoće.

>> Traži se zagrebački policajac: nakon noćne smjene, gubi mu se svaki trag!

>> Nestali A. Milovanović pronađen mrtav u rijeci Lici, za 21-godišnjim Majerom još se traga

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije