Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zagreb

Vatrogasci pronašli mrtvog muškarca u zapaljenom stanu

požar u novom zagrebu (1)
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/3
22.07.2010.
u 08:39

Vatra se rasplamsala na šestom katu zgrade oko 23 sata. Vatrogasci su brzo obuzdali plamen, a još se ne zna identitet preminulog.

Bilo je grozno za gledati, kao na filmu - opisuju susjedi gašenje požara, koji je izbio u 23 sata u srijedu, a u kojemu je potpuno izgorio stan i još uvijek neidentificirani muškarac u njemu na šestom katu zgrade u Ulici Milovana Kovačevića 5 u Novom Zagrebu.

Dok su gasili vatru koja je nemilice gorjela, vatrogasci su evakuirali stanare iz zgrade.

–Prvo sam osjetila miris dima, a zatim začula sirene. Zatim sam čula buku, komešanje i povike: Požar, požar! koji su dopirali iz hodnika zgrade. Preko portafona i zvona policija i vatrogasci upozoravali da izađemo van, što smo i učinili u pola 12. Izvana smo gledali gašenje u kojem su sudjelovala četiri vatrogasna vozila. Vidjela sam kako su vatrogasci u hodnik vukli cijevi, a gasili su požar i s balkona gorućeg stana. Otišli su tek u pet ujutro- ispričala nam je jedna susjeda dodavši kako je cijeli prizor bio prilično dramatičan.

Stanari na hodnicima zgrade pretpostavljaju da je pokojnik njihov susjed, koji je u stanu živio sam, a tijekom jučerašnjeg dana izrazili su sumnju da bi uzrok požara mogao biti neugašen opušak jer je vlasnik stana bio pušač.

Vatra je oštetila i stanove Ž.M. (40) i Š.Š. (72), a susjedi su rekli i da je dosta stanova poplavljeno zbog gašenja.

Policija je očevidom pokušala utvrditi uzrok požara. Tijelo muškarca, najvjerojatnije vlasnika stana, koje je u izgorjelo, prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu, kako bi se utvrdio identitet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije