Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštećen automobil

Vandali demolirali terenac Nenada Gračana

Nenad Gračan
Nino Strmotić/Pixsell
08.11.2010.
u 09:04

Moguće da je napad na Gračanov automobil posljedica subotnjeg poraza NK Rijeke na Kantridi u utakmici s Interom

Samo nekoliko sati nakon što je odstupio s dužnosti trenera NK Rijeke, u Lovranu je u noći sa subote na nedjelju, oko 2 sata, demoliran terenac Touareg Nenada Gračana. Napadači su razbili automobilska stakla, oštetili lim te skinuli registarske oznake.

Moguće da je napad na Gračanov automobil posljedica subotnjeg poraza NK Rijeke na Kantridi u utakmici s Interom, no pravi motiv ovog napada policija, nakon obavljenog očevida, tek mora otkriti. Procjenjuje se da je materijalna šteta 25 tisuća kuna.

Komentara 2

LB
l,bebiic
09:37 08.11.2010.

Kako to,da su demolirali isključivo ,samo njegov terenac,pored brojnih automobila okolo,,,,oćito Nenad i nije mala beba u svojoj goropadnosti

BA
Bandit
09:52 10.11.2010.

Zasigurno nije bez razloga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije