Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Trogir

V. Rožić uime HDZ-a: Rilje nema pravo tražiti 'hapšenje' Rožića

rozic
Miranda Cikotić/24sata/Pixsell
01.11.2010.
u 19:10

HDZ Trogir javnim se priopćenjem zapravo odriče svog bivšeg predsjednika Vinka Brkana koji je u pritvoru. Pozdravljaju Vladinu borbu protiv korupcije i to što nema nedodoirljivih

- Neugodno iznenađeni javnim istupom gradonačelnika Damira Rilje, koji je pozvao policiju da nas „odmah sve pohapsi, ne samo Brkana, nego i bivšeg gradonačelnika Rožića, svu tu ekipu koja mu je asistirala i pomagala u perverznoj pljački“ – piše u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Trogir kojega potpisuje predsjednik i bivši gradonačelnik Vedran Rožić. Zaključuje kako Rilje, iako je i sam osumnjičenik u jednoj drugoj gradskoj aferi, zbog koje je pozivan na obavijesne razgovore, prijeti uhićenjima, štoviše, zahtijeva hapšenja.

- Stoga, gradonačelniče, kad već nema opipljivih i vidljivih rezultata vašeg rada, poštujte bar pravnu državu i pravila po kojima ona igra.Dakle, izađite iz 1945.godine i vratite se u stvarnost – poručili su trogirski HDZ-ovci Rilji. Ujedno, dali su punu podršku Vladi u borbi protiv korupcije.

Podsjetili su da je Županijski odbor HDZ-a, i prije otvaranja pravosudne istrage, pokrenuo stegovni postupak protiv Vinka Brkana, smatrajući da je „svojim postupcima i načinom vođenja stranke naštetio njenom ugledu“.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:48 01.11.2010.

Ma ajde moj Rožiću. Di si bija i šta ga se nisi odreka dok ti je bija dogradonačelnik i prid noson ti je pljačka? U stvari, znan di si bija, bija si u mišjoj rupi, muča i potpisiva jer se nije smilo zucnit, a sad glumiš Jacu gđu \"ja-ništa znala\"..........

PE
pejickat
20:12 01.11.2010.

Nastetio ugledu stranke - koja ste vi banda nitkova , to je bitno , ali sto je milijune kuna u vjetar baci , milijune koje ste dobili od poreznih obveznika , koji su vam dali mandat da ih posteno vodite to nema veze. Bando lopovska

Avatar vh1
vh1
07:07 02.11.2010.

Rožiću se dogodilo isto kada je bio direktor Hajduka.. Pljačkalo se, a on ništa nije znao...???! Perverzije koje je izvodio njegov dogradonačelnik BRKAN znao je cijeli Trogir, a on ništa…????? Sada se pravi naivan. Je***e lud zbunjenog.. Taj model je patentirao Božidar Kalmeta. U njegovom ministarstvu je oprano na desetke milijuna kuna, a on ni o čemu pojma nema….:????? Gledaju nas u oči i lažu nam. Tragično je što su za to jako dobro plaćeni našim novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije