Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministrica na radiju

V. Pusić u eteru: Ako ne uđemo u EU, nećete dobiti mirovinu

vesna pusić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
18.01.2012.
u 17:37

Glasujte za budućnost ove zemlje – odlučna je bila ministrica Vesna Pusić koja je, gostujući na radiju Antena Zagreb, odgovarala na pitanja slušatelja

– Ne bih htjela biti preokrutna, ali ne uđemo li u EU, nećete dobiti mirovinu! Mogu vam ja biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! Glasujte za budućnost ove zemlje! – vrlo je odlučna bila ministrica Vesna Pusić koja je, gostujući na radiju Antena Zagreb, odgovarala na pitanja slušatelja.

– Glasujemo li za neulazak, taj tjedan gubimo kreditni rejting. Što znači da nismo u mogućnosti vraćati svoje dugove. Mirovine ovise o zdravoj ekonomiji. Ako ne možete vraćati dugove, rastu vam kamate. Stvari su vrlo jednostavne – rekla je Pusić i nekoliko puta ponovila:

– Propast ćemo ovako i onako!

Ministrica Pusić danas se sastala s ministrom vanjskih poslova Kraljevine Švedske Carlom Bildtom koji je boravio u službenom posjetu Hrvatskoj.

Tijekom sastanka Pusić i Bildt razgovarali su i o idućem referendumu za pristupanje Hrvatske u članstvo u Europskoj uniji. Pusić je najavila svoje sudjelovanje na sastanku Vijeća ministara vanjskih poslova Europske unije početkom idućeg tjedna u Bruxellesu, na kojem će Hrvatska prvi put biti zastupljena.

Bildt je naglasio da je Kraljevina Švedska kontinuirano godinama pružala potporu Hrvatskoj na njezinu putu prema članstvu u Uniji te izrazio stav kako će hrvatski glas biti važan u Vijeću ministara, ali i šire u tijelima Europske unije.

Ključne riječi

Komentara 499

XN
xnet0822
20:58 18.01.2012.

Mihac, jesi li čuo ? Ako zaokružiš \"NE\", možeš se zauvijek oprostiti od svoje nezaslužene \"penzije\" i otići ravno na Zavod za zapošljavanje te potražiti posao za fizičkog radnika ili za smetlara !

OB
-obrisani-
15:50 20.01.2012.

Postalo je više nego gadljivo slušati ovu nepodnošljivu gamad od kukurikavaca koliko se proseravaju oko ulaska u EU ! Pa što je ta gamad zaboravila da po njima nikada ne bi bili samostalni a kamoli na pragu EU? I sada su kao oni za nešto zaslužni i navijaju za EU, gdje bi već odavno bili da tog ljevičarskoj šljama nismo imali i da ga i danas nemamo? A srbende navijaju za EU, jer bi sa HR putovnicom mogli nesmetano putovati širom svijeta i dodatno sramotiti RH, kao što su to napravili krajem 90-ih kada nam je radi njih engleska ocvala incestuozna imperija uvela vize, jer je ta gamad tamo tražila azil kao hrvatski državljani i to bez obzira što nas je ta degenerirana imperija prije toga natjerala da im izdajemo HR putovnice!

IT
i_tata_bi_sine
21:30 18.01.2012.

Hmmm,Minken bojna je,evidentno,protiv EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije