Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASNULI I VELEPOSLANIKE

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Zelenski u UN-u pustio video zločina u Buči i drugim ukrajinskim gradovima

war in Ukraine.
Foto: The Presidential Office of Ukrai
1/4
05.04.2022.
u 20:54

Snimka je izazvala burne reakcije kod brojnih veleposlanika u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski danas se obratio Vijeću sigurnosti UN-a u kojem je žestoko opisao ratne zločine koji su se dogodili na okupiranim područjima, a poseban naglasak je bio na gradu Buči gdje je otkriveno znatan broj tijela.

Zelenski je na kraju svojeg govora najavio da će prikazati snimku koja vidno prikazuje ruske ratne zločine u Ukrajini. Nakon kratkotrajnih problema s prikazivanjem snimke tijekom čega su se za riječ javljali brojni veleposlanici, snimka je prikazana.

Upozoravamo vas da je snimka krajnje uznemiravajuća. Možete je pogledati OVDJE, a sama snimka počinje oko 1 sat i 15 minuta.

Snimka je izazvala burne reakcije kod brojnih veleposlanika u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda te su mnogi od njih istaknuli kako je snimka koju čine i fotografije i video klipovi 'užasna i uznemiravajuća'.

VIDEO: Predsjednik Zelenski posjetio Buču: "Neka svijet vidi što je Rusija učinila!"

Pratite OVDJE što se događa u Ukrajini

Komentara 12

GE
Gefufna
21:44 05.04.2022.

Ocekujem vod komsija koje ce nam sada objasniti da je sve to propaganda kao i Skabrnja, Vukovar, Srebrenica...

PR
prahrvat
23:07 05.04.2022.

Zelenski je heroj novog doba i slobodnog svijeta. 🇺🇦🇭🇷🇺🇸🇮🇩

IB
iva.begovic
06:51 06.04.2022.

ako ti veleposlanici te video uratke koji vrište sa svakog portala, praktički sa svakog billboarda uz cestu. nisu dosada vidjeli onda nije za pitati se da li su informirani nego da li su uopće budni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije