Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŠKOVEC

Uznemiravajuće: Lešine životinja plutaju u bazenu iz kojeg nisu uspjeli izaći

12.08.2022.
u 17:38

Unazad par godine se upozorava na spomenuti problem, ali bez ikakvog povoljnog ishoda. Taj bazen je tu godinama unazad i to bez ikakve ograde koja bi sprječavala upad životinje unutra. Čak se u Google Earth programu mogu vidjeti strvine koje u bazenu plutaju – upozorava Horvat, vijećnik i Gradskom vijeću Grada Preloga.

U bazenu unutar privatne tvrtke koja u Draškovcu u Međimurskoj županiji razvija projekt geotermalne elektrane utapljaju se psi, lisice, zečevi i druge životinje, upozorio je gradski vijećnik Mario Horvat koji je medijima poslao i uznemiravajuće fotografije lešina životinja kako plutaju na površini vode.

Kaže da mu se javili mještani koji su mu i ustupili fotografije. Upozorava da životinja koja upadne u bazen kad dođe popiti vodu nema nikakve šanse izaći van zbog skliske podloge oko bazena.

- Unazad par godine se upozorava na spomenuti problem, ali bez ikakvog povoljnog ishoda. Taj bazen je tu godinama unazad i to bez ikakve ograde koja bi sprječavala upad životinje unutra. Čak se u Google Earth programu mogu vidjeti strvine koje u bazenu plutaju – upozorava Horvat, vijećnik i Gradskom vijeću Grada Preloga. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:26 12.08.2022.

Pa ispraznite bazen i gotovo.

NE
Neo
06:43 13.08.2022.

I gdje je tu zakon,policija pi.a mat.Da se ne moze kazniti vlasnika koji je odgovoran za ta utapljanja zivotinja??Još se pravi grbav ne reagira.Bem ti drzavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije