Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

Uživao u vrtu pa mu s neba pala neugodna pošiljka: Bilo je to grozno iskustvo

avion
Reuters/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2021.
u 20:18

Točno u dvorište jednog muškarca i na njega izbačen je ljudski izmet iz zrakoplova koji ga je poprskao, suncobran, ali i cijeli vrt

Dok je uživao u svome vrtu u engleskom Windsoru jedan je čovjek ostao u šoku nakon što je iznad njega preletio putnički zrakoplov.

Naime, točno u njegovo dvorište i na njega izbačen je ljudski izmet iz zrakoplova koji je poprskao čovjeka, suncobran i cijeli njegov vrt. Dogodilo se to tijekom srpnja, a o incidentu je progovorila gradska vijećnica Karen Davies, piše BBC.

Naime, u zrakoplovnim zahodima 'sadržaj' se skladišti u posebne spremnike, no oni se obično prazne nakon slijetanja zrakoplova.

- Znam da se svake godine zabilježe incidenti sa smrznutim izmetom iz zrakoplova, no ovo nije bilo smrznuto i cijeli je vrt bio poprskan na vrlo neugodan način. Vlasnik je bio u tom trenutku vani u vrtu i bilo je to grozno iskustvo - ispričala je Davies.

Kako je točno došlo do incidenta, nije poznato, no vjeruje se da je slučajno ispušteno zbog toplog vremena.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bucogi
21:30 19.10.2021.

Bio chemtrails.... Jadan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije