Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGA

Uzgajao marihuanu u obiteljskoj kući

marihuana
Josip Maljak / Pixsell
17.12.2009.
u 10:57

U pretrazi je pronađeno 12 stabala indijske konoplje i 46,3 grama marihuane te vaga i sva sredstva za stvaranje uvjeta za umjetni uzgoj marihuane.

Zagrebačka je policija jučer privela 46-godišnjeg muškarca istražnom sucu Županijskoga suda jer je utvrđeno da je u svojoj obiteljskoj kući u Dubravi imao laboratorij za umjetni uzgoj indijske konoplje.

U pretrazi je pronađeno 12 stabala indijske konoplje i 46,3 grama marihuane te vaga i sva sredstva za stvaranje uvjeta za umjetni uzgoj marihuane.

Privedeni je već ranije evidentiran zbog prijetnji.

Komentara 6

RH
rhodney
11:51 31.12.2009.

sta da se radi u ovim teskim vremenima, covjek se sam snasao, nije trazio poticaj od drzave, ulozio svoja sredstva i pokrenuo proizvodnju, sta nam ostaje nego se barem malo raspoloziti, ako gledamo objektivno to je za svaki mjesec po jedna stabljika, skromno zar ne

OB
-obrisani-
11:15 17.12.2009.

Zašto su priveli čovjeka? Svojim novcem,u svojoj kući uzgajao svoje biljke? Gdje je tu zločin?????????

Avatar Robinzon
Robinzon
12:31 17.12.2009.

Stvarno, zašto je ovo kažnjivo.Pa on je te biljke uzgajao u stanu jer je vani hladno, a trebaju mu za božićne i novogodišnje kolače, koje je namjeravao podjeliti po vrtićima i školama. Kako se može uopće zaključiti da je to namjeravao prodavati? Po čemu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije