Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE!

Uzeli pizzu za doma, pa se zgrozili vidjevši nacistički simbol na njoj

Pizza
Foto: Pixabay
30.06.2020.
u 09:37

Jason Laska odlučio je pokupiti pizzu iz lokalne podružnice pizzerije Little Caesars u Brook Parku, no kutiju s njom nije otvarao sve dok nije došao doma.

Pizza je mnogim ljudima omiljena hrana, ali nitko ne želi otvoriti kutiju i otkriti svastiku napravljenu od kobasice. Upravo se to dogodilo jednom paru u američkoj saveznoj državi Ohio. 

Jason Laska odlučio je pokupiti pizzu iz lokalne podružnice pizzerije Little Caesars u Brook Parku, no kutiju s njom nije otvarao sve dok nije došao doma. 

Kako je ispričao lokalnim medijima, njegova supruga je bila ta koja je otvorila kutiju s pizzom i zgrozila se vidjevši svastiku napravljenu od kobasice. 

 

- Ovo su stvari koje nastavljaju hraniti mržnju i strah koja postoji u zemlji i svijetu - istaknuo je Laska koji je naveo kako su ga kontaktirali iz pizzerije i ispričali se. 

- Dvojica zaposlenika su se zezali, a jedan od njih je nagovarao drugog da naprave neslanu šalu trećem zaposlenitku. Napravili su to kao šalu i nije bilo planirano da ta pizza bude prodana, no to se dogodilo. 

Dvojica zaposlenika za koje se vjeruje da su mlađi od 18 godina dobili su otkaz, a Misty Laska koja je otkrila svastiku pozvala je i druge da reagiraju kad vide ili čuju rasizam. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

RE
reborn
11:06 01.07.2020.

Bezobrazna šala, definitivno za svaku osudu. Gledati ovu sliku je jednako gadno kao i gledati u flašu Heinekena.

SV
sveznam1
10:48 30.06.2020.

ja se zgrozim kad vidim drugi simbol...

SA
samoborka
13:05 30.06.2020.

I ja se zgrozim kad vidim drugi simbol. Crvene boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije