Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednom ih je došlo 10

Svaki dan mu donose pizzu koju nije naručio: Naježim se kada čujem dostavljača

dostava pizze
Foto: Getty Images
05.06.2020.
u 17:23

Već deset godina gotovo svakodnevno Jeanu Van Landeghemu donose pizzu koju nije naručio pa se mora pravdati restoranima i dovoditi u neugodnu situaciju

Kada čuje dostavljača pred vratima, 65-godišnjem Belgijcu odmah postane mučno. Iako se dostavljačima hrane svi obraduju, u njegovom slučaju to nije tako.

Već deset godina gotovo svakodnevno Jeanu Van Landeghemu donose pizzu koju nije naručio pa se mora pravdati restoranima i dovoditi u neugodnu situaciju.

Muškarac živi u belgijskom gradu Turnhoutu, a dostavljači pizze na vrata mu zvone u svako doba dana i noći, piše Independent.

Osim pizze, dostavljaju mu i drugu brzu hranu poput kebaba, a ponekad mu dostavljači dolaze i nekoliko puta u danu.

Jean Van Landeghem kaže da mu je najgore bilo u siječnju prošle godine kada su mu se na vratima pojavila desetorica dostavljača, a jedan je nosio čak 14 pizza.

– Ne mogu spavati više. Počnem se tresti svaki put kad čujem skuter na ulici – kazao je on. Pizze ne plaća jer uvijek odbije narudžbu pravdajući se da ih nije on naručio, no situacija je neugodna i za njega, ali i za restorane koji mu je dostavljaju.

Sve je prijavio policiji, no još se ne zna tko naručuje pizze u njegovo ime. Kada otkrije počinitelja kaže da mu to 'neće biti najbolji dan'.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:02 05.06.2020.

Nekome je gospodin baš stao na žulj, možda neka nesretna bakica koju je odbio. :))))))

LU
Lukeruk
18:17 05.06.2020.

Kakva laž

Avatar marsijaneri
marsijaneri
22:26 05.06.2020.

U svako vrijeme dana i noči! I to 365 dana u satu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije