Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BICIKLOM NA SEKS

Uz ekologiju jeftiniji seks

kupleraj
Maison D\'Envie
22.10.2009.
u 08:54

Berlinska javna kuća nudi na svoje usluge popust od 5 eura ekološki osviještenim mušterijama koje na seks dođu biciklom ili javnim prijevozom.

Maison D'Envie ("kuća želje") u Berlinu, kupleraj koji legalno posluje, našao je originalno rješenje za pad potražnje svojih usluga koji je, kao i sve ostalo, posljedica recesije. Usput promiče ekološku osviještenost i korištenje javnog prijevoza.

Tko na ulazu pokaže ključ lokota s parkinga za bicikle ili kartu koja dokazuje da je u "kuću želje" došao javnim prijevozom (na njihovo žaljenje, za dolazak pješice još nisu smislili dokaz), za 45 minuta s prostitutkom u sobi neće platiti 70 nego 65 eura.

- Ionako je oko nas teško naći mjesto za parking, a ovo rješenje je i bolje za okoliš i za naše cure – kaže vlasnik javne kuće Thomas Goetz i dodaje da im nakon uvođenja novog popusta dnevno dođe između tri i pet mušterija više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije