Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči presude

Uvredljiv transparent protiv Mamića u Međugorju: 'Neće ti ni Gospa pomoći'

Zdravko Mamić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
06.06.2018.
u 11:36

Kako su objavili lokalni mediji u Mostaru, transparent je postavljen nekoliko sati nakon što je Dinamov dužnosnik na svome Facebook profilu objavio da se nalazi u Međugorju

Na Brdu ukazanja u Međugorju u utorak navečer postavljen je uvredljiv transparent kojim se savjetniku GNK Dinama Zdravku Mamiću poručuje da mu "neće pomoći ni Gospa", u očitoj aluzji na današnju presudu Županijskog suda u Osijeku.

Transparent u kojem se Mamića naziva i pogrdnim imenima postavljen je nedaleko od kipa međugorske Gospe koji je sinoć posjetio Mamić. U potpisu stoji izvjesna skupina 'Vjerne Ere 86'. Odmah pokraj postavljena je i prekrižena fotografija s njegovim likom

Kako su objavili lokalni mediji u Mostaru, transparent je postavljen nekoliko sati nakon što  je Dinamov dužnosnik na svome Facebook profilu objavio da se nalazi u Međugorju, kamo je otišao samo dan prije izricanja presude. Objavio je i da neće danas biti nazočan u sudnici u Osijeku, ali i ustvrdio da nije pobjegao.  

Zdravko Mamić
1/15

Osječki Županijski sud u srijedu će izreći nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku NK Dinama Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem Dinamovu direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Četvoricu okrivljenika Uskok tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te za nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza i prireza. 

Komentara 45

Avatar rubinet
rubinet
11:53 06.06.2018.

uvredljiv transparent? i jest i nije....jest stoga što involvira Gospu i Međugorje u profanu stvar...nije zbog svega ostalog..ako se moram odlučiti..onda nije!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:51 06.06.2018.

uuuuuuuuuu Zdravko ovo boli...

VK
vječni krojf
13:24 06.06.2018.

Meni se cini da presudom mnogi nisu zadovoljni,valjda su ocekivali smrtnu kaznu pogotovo u Splitu.Nije ovo nista,Sanader je bio optuzen optuzen na deset godina robije ,i gdje je sada?Nase pravosudje je korupirano i nesposobno,to su vec puno puta dokazalitako ce i sada.Mamicu ovo nista ne znaci jer lov na njega se nastavlja,sada ce se samo lovci promjeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije