Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PREVARA

Uvjetno osuđen na osam mjeseci zatvora jer je naručio 2,2 tone suhih šljiva koje nije platio

Ponuda hrane na dubrova?koj trpezi
Grgo Jelavic/PIXSELL
07.05.2022.
u 14:57

Da stvar bude gora po njega, B.M. mu je 2,2 tone suhih šljiva dovezao na kućnu adresu gdje ih je Š.Z. preuzeo.

Zbog pomalo nesvakidašnje prevare na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu uvjetno je osuđen Š.Z. (38), inače trgovac.  Dobio je osam mjeseci zatvora, uz rok kušnje od dvije godine, a oštećenom, B.M. iz Njemačke mora platiti 33.000 kuna.

Priča datira iz svibnja 2019.  kada je   Š.Z. dogovorio s B.M. da će od njega kupiti 2,2 tone suhih šljiva. Šljive su trebale biti pakirane u 400 kartona, a dogovoreno je da se Š.Z. to platiti 33.000 kuna. No prema optužnici, on je dogovorio kupnju suhih šljiva iako je unaprijed znao da ih neće platiti.

Da stvar bude gora po njega, B.M. mu je 2,2 tone suhih  šljiva dovezao na kućnu adresu gdje ih je Š.Z.  preuzeo. Kako suhe šljive nikada nije platio B.M. ga  je očito  prijavio pa je na koncu te priče Š.Z.  uvjetno osuđen.

VIDEO: čovjek zahvaljujući kojemu je 'ulovljen' fantom s Trešnjevke

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije