Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevidom otkriveno

Utvrđen uzrok požara u lipičkom Studencu

studenac (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
03.01.2012.
u 08:46

Gašenje požara trajalo je oko šest sati, a u njemu je sudjelovalo 60 vatrogasaca kojima su se pridružili i zaposlenici

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do požara koji je u lipičkom Studencu izbio u ponedjeljak došlo uslijed kvara na električnoj instalaciji rasvjete, tj. na jednom rasvjetnom tijelu s fluorescentnom svjetiljkom. Očevid se nastavlja kako bi se procijenila materijalna šteta.

Požar u lipičkom Studencu, odnosno u prostoru za pripremu PET ambalaže za proizvodnju izbio je iza sedam sati. Gašenje je trajalo oko šest sati, a u njemu je sudjelovalo 60 vatrogasaca kojima su se pridružili i zaposlenici. Međutim, vatrogasci su nastavili i nakon toga dežurati. U utorak ujutro su svi zaposlenici došli na posao da bi pomogli u čišćenju prostora za proizvodnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije