Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao

Utvrđen identitet muškarca u izgorjelom autu

požar
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
15.05.2017.
u 12:59

- Provedenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o Milivoju Modlicu iz Štrukovca, rođenom 1974. godine - kažu u PU međimurskoj

U Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu identificirani su posmrtni ostaci pronađeni u izgorjelom automobilu 3. svibnja u šumi nedaleko od međimurskog sela Štrukovca.

- Provedenim vještačenjem utvrđeno je da se radi o Milivoju Modlicu iz Štrukovca, rođenom 1974. godine - kažu u PU međimurskoj.

Modlic se vodi kao nestali od dana pronalaska izgorjelog tijela i vozila, no sve do sad nije bilo i službene potvrde da je upravo on bilo u automobilu u kojem je viđen ranije tog dana.

Zbog stanja u kojem je bilo tijelo nije se mogla obaviti identifikacija bez DNA analize. Požar je najvjerojatnije nastao u dijelu u kojem se nalazi motor automobila, no uzrok se još ne zna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije