Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan paket – bezbroj doživljaja

Uštedite 100 kuna i uživajte uz nove serije i najbolje novinarske članke

Premium
Foto: VL
31.08.2016.
u 15:34

Ne propustite premijere novih serija na Pickboxu, a na Premiumu čitajte sve o aktualnoj temi – Izbori 2016.

Izbori su pred vratima. Nije prošlo ni godinu dana od prošlih i opet smo suočeni s istim pitanjima i izbornim kampanjama u kojima se često upotrebljavaju taktike koje su na granici dobrog ukusa.

Pronađite u Premium sadržaju odgovore na mnogobrojna pitanja naših čitatelja o kandidatima i kampanjama i analize programa pojedinih stranaka koje vam donose naši najbolji novinari i kolumnisti.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Kada poželite predah od izbornih tema, posegnite za daljinskim, računalom, tabletom ili pametnim telefonom i prebacite se na Pickbox u potrazi za odličnim serijama.

Uz Bijesne pse i seriju Moć, čije se nove epizode mogu gledati na Pickboxu 24 sata nakon Amerike, tu je i serija Noćna smjena koja donosi ludilo hitne pomoći u San Antoniju, Igrač se kocka ljudskim životima, Doba vodenjaka daje uvid u rane godine Charlesa Mansona, dok je Satnija X vrhunski špijunski triler iz vremena Drugog svjetskog rata. Među premijere koje ove jeseni nipošto ne smijete propustiti pripadaju i Opaki grad, Škorpion, Američka gotika, Skandal, Pomalo crno te dugo očekivani Bull, čija prva epizoda stiže 21. rujna, tek jedan dan nakon američke premijere.

U rujnu vas na Pickboxu očekuje čak 12 premijera pa ne propustite priliku da si uz uštedu od 100 kuna priuštite sve što trebate od vrhunskog novinarstva i vrhunske zabave.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije