Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paket za opušteno ljeto

Ljetni mjeseci su idealni za opuštanje uz dobre serije i kvalitetno štivo

paket Premium i Pickbox
Foto: VL
14.07.2016.
u 14:21

Dobra serija ili štivo pomoći će vam da vrijeme provedete kvalitetno i uz to i uštedite preko 100 kuna

Kako bi vam olakšali odabir što gledati i čitati, pripremili smo vam paket Premium i Pickbox u trajanju od 3 mjeseca po posebnoj cijeni.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Što je novo u Pickboxu?

Nema više bitke što će se i kada gledati jer za jednu Pickbox pretplatu dvije osobe na dva različita uređaja u isto vrijeme mogu gledati seriju koju žele.

Pickbox vam samo 24 sata nakon američke premijere ekskluzivno donosi dugo očekivanu treću sezonu serije Moć (Power) koju je producirao slavni reper 50 Cent. Prva u nizu epizoda stiže 18.7. u 21 sat, a ostale će na Pickbox pristizati svaki ponedjeljak.

Ako ste osamdesetih redovito pratili seriju Dallas, preporučamo seriju Krv i nafta (Blood & Oil) koja je punopravna nasljednica kultne sapunice.

Ovo je i idealno vrijeme da se prešaltate u gusarski mod i udomaćite s ekipom bradatih propalica iz serije Crna jedra (Black Sails) i počnete pratiti najbolju gusarsku seriju ikad snimljenu.

Pickbox nudi zabavu i za najmlađe članove vaše obitelji. Vrlo zapetljana priča, Ljepotica i zvijer, Tarzan, Mala sirena i Kralj lavova samo su neki od Disneyjevih klasika u kojima možete uživati zajedno s vašim mališanima.

Što je novo u Premiumu?

Naši dugogodišnji novinari Sandra Veljković i Hassan Haidar Diab dobili su nagradnu Hrvatskog novinarskog društva za istraživačko i pisano novinarstvo. Dokaz je to da se u Premiumu može naći samo najkvalitetniji sadržaj.

U ponudi je i Premium knjižnica koja nudi besplatne online knjige za sve Premium pretplatnike.

Za sve koji redovito gledaju dokumentarne serije predlažemo redovito praćenje rubrike Dokumentarci.

Sve što vam je potrebno za uživanje u ovom paketu je jedan od podržanih uređaja (računalo, tablet ili pametni telefon), internetska veza, udobna ležaljka, osvježavajuće piće i grickalice.

>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije