Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Tjedan misterija na Pickboxu

25. kolovoza 2016. u 09:52 369 prikaza
Pickbox
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/7

Na Pickbox ne prestaju stizati nove serije i filmovi, a ovaj mjesec posebno je bogat novitetima. Uz Moć (Power) čije se nove epizode premijerno prikazuju svaki ponedjeljak 24 sata nakon američke premijere, stigle su i tri nove serije koje se poigravaju s tajnovitim, nepoznatim i nadnaravnim u našim životima. Tu je serija Pasadena kojoj je izvršna producentica Diane Keaton, Dodir s neba Barbare Hall i Čudesni putovi koji neodoljivo podsjećaju na Dosjee X.

Obiteljski kosturi u seriji Pasadena
Pickbox | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO
Serija koja je trebala biti uspješna nasljednica Melrose Placea i Beverly Hillsa, imala je nesreću da je s prikazivanjem krenula samo nekoliko tjedana nakon 11. rujna i jednostavno nije uspjela uhvatiti oko javnosti. Uz odlične kritike koje je Pasadena dobila, još se može pohvaliti oskarovkom koja je režirala pilot epizodu i izvršna je producentica serije. Radi se o Diane Keaton, a neke slike i namještaj koji se mogu vidjeti u Pasadeni, osobno je donijela iz svoje kuće na set.

Intrigantna serija već u prvim minutama predstavlja imućnu obitelj i njihovo savršenstvo. Da je njezina obitelj daleko od savršene, dokazat će tinejdžerica Lily koja posvjedoči samoubojstvu nepoznatog čovjeka u svojoj kući. Nakon tog kobnog događaja, iz obiteljskog ormara samo krenu ispadati kosturi.

Bog priča s tinedjžerima
Pickbox | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO
Barbara Hall, žena koja stoji iza Državne tajnice i Sutkinje Amy, ranih dvijetisućitih radila je seriju koja je jedna od začetnica današnjih fantasy serija. Radi se o drami Dodir s neba (Joan of Arcadia) koja se događa u fikcijskom gradu simboličnog imena Arcadia.

Ova nekad super popularna serija koju je pratilo 10 milijuna gledatelja po epizodi i koja je držala 4 nominacije za Emmyja i jednu za Zlatni globus prati tinejdžericu Joan Girardi (Amber Tamblyn) čija se obitelj tek preselila u novi grad. Kako Joan nije baš obična cura, krenut će joj se događati neke vrlo nevjerojatne stvari. Na primjer to da će joj se preko običnih ljudi početi javljati Bog i ostavljati joj poruke. Zašto nije pospremila sobu, više učila i prestala biti bezobrazna kao što mu je obećala. Bog nekada ima lice drage gospođe iz grada, a nekad je teško prepoznati njegovu poruku jer se smjestio u lice slatkog dečka iz škole.

Na ovu seriju bi se savršeno mogla primijeniti ona pjesma „What if God was one of Us“ jer Bog ovdje ponekad baš i je stranac iz autobusa.

Serija s dušom koja zadire u nepoznato
Pickbox | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO
Nadnaravno, obiteljske teme i misteriji – to su tri riječi kojima bi se mogla opisati serija Čudesni putovi (Mysterious Ways). Tu imamo jednog sveučilišnog profesora antropologije (Aidan Pasdar), jednu kliničku psihologinju (Rae Down Chong), njezinu šašavu frendicu (Alisen Down), neobjašnjive fenomene, neobične podudarnosti, glasove i čudesna preživljavanja u fatalnim okolnostima. Ako ste voljeli Dosjee X i njihovo zadiranje u nepoznato i nadnaravno, dobro će vam sjesti i ova serija koja postavlja puno pitanja, traga za odgovorima, a nerijetko i šokira pronalascima.

Uštedite 100 kuna

Ovog ljeta možete uživati u posebnom paketu uz uštedu od 100 kn.

Pratite serije na Pickboxu i čitajte Premium sadržaj na vecernji.hr 3 mjeseca za 199 kn.
>>Pretplatite se na Premium i Pickbox paket

vraćamo sat
Noćas počinje zimsko računanje vremena: Evo što se još mijenja
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima