Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprijatelji iz čista mira

Usporednu biografiju Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića potražite na svim kioscima!

Neprijatelji iz čista mira
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
11.04.2024.
u 16:13

Otkrijte duboke političke tajne i rivalstvo s "Neprijateljima iz čista mira", najisčekivanijom knjigom godine sada dostupnom na svim kioscima!

Ova usporedna politička biografija, autora Tomislava Krasneca, novinara s dvanaestogodišnjim iskustvom praćenja Europske unije i NATO-a iz Bruxellesu, uranja u složene odnose između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.

Kroz razgovore s više od 50 sugovornika, knjiga razotkriva dinamiku najžešćih političkih sukoba u Hrvatskoj, donoseći čitateljima priliku da zavire iza političkih kulisa.

Svi sugovornici su govorili “off the record”, pod uvjetom anonimnosti, kako bi se mogli slobodnije, iskrenije i detaljnije izražavati o dvojici najviših državnih dužnosnika i kako bi mogli prepričati događaje i dijaloge kojima su svjedočili.

U knjizi "Neprijatelji iz čista mira" istražujemo dublje poglede na političke figure Hrvatske, otkrivajući što je Plenković zaista mislio o Tuđmanu i EU, zanimljive detalje Milanovićevog psiho-profila koji se pojavio unutar SDP-a 2007. te priču o Plenkovićevom kućnom posjetu Milanoviću u Bruxellesu.

Sve što ste ikad poželjeli znati o neobičnom odnosu Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića nalazi se u ovoj knjizi.

Knjigu Neprijatelji iz čista mira potražite na vašem najbližem kiosku po cijeni od 19,99 €.

Foto: VL

Komentara 9

EC
ecare
13:20 12.04.2024.

di su bili 91. ?

BA
BartolomejIV
09:45 12.04.2024.

To su dva različita svijeta, jedan je neodgojeni nasilnik iz djetinjstva i takav ostao do danas, a drugoga je odgajala lekarka u pristojnog dječaka, koji poštuje druge i stvara čuda, spašava državu od bankrota.

Avatar hdz_balegari
hdz_balegari
10:15 12.04.2024.

Jedan kaze i svi razumiju sto kaze, a drugi kaze a nikad nista ne kaze (nikad ne odgovori na pitanje).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije