Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Panenić:

Uskoro LED ulična rasvjeta u Tovarniku, Tompojevcima i Lovasu

 LED rasvjeta
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
15.03.2014.
u 17:09

Općina Tovarnik, u suradnji s Vukovarsko‐srijemskom županijom, tvrtkom Eko‐sustavom d.o.o. i Općinom Lovas, te prekograničnim partnerima Općinom Bačka Topola provodi projekt prekogranične suradnje o obnovljivim izvorima energije financiran iz IPA programa prekogranične suradnje Hrvatske i Srbije...

Općina Tovarnik, u suradnji s Vukovarsko‐srijemskom županijom, tvrtkom Eko‐sustavom d.o.o. i Općinom Lovas, te prekograničnim partnerima Općinom Bačka Topola provodi projekt prekogranične suradnje o obnovljivim izvorima energije financiran iz IPA programa prekogranične suradnje Hrvatske i Srbije, a cilj je poboljšati znanja i kompetencije jedinica lokalne i područne samouprave iz Bačke i Srijema o sustavima obnovljivih izvora energije i energetskoj učinkovitosti, rekao je na predstavljanju projekta u Tovarniku voditelj projekta Tomislav Panenić.

– U ovom trenutku odobren je projekt, otvoren postupak javne nabave do kraja ožujka i u idućih nekoliko mjeseci očekujemo da će u općinama Tovarnik, Tompojevci i Lovas biti zamijenjena kompletna rasvjeta novim LED svjetiljkama - rekao je Panenić dodajući kako je u okviru projekta, Općina Tovarnik već postavila 119 LED rasvjetna tijela na javnoj rasvjeti, a županijska tvrtka Eko‐sustav je nabavila kameru za energetske preglede zgrada.

>>Večeras se u Tovarniku pali 119 LED rasvjetnih tijela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije