Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sreća!

Ušao u restoran tražeći posao, a onda se dogodilo nešto neočekivano

model
Foto: Daily Mail video screenshot
09.07.2015.
u 10:00

Danas je poznato lice marki kao što su Harvey Nichols, JD Sports i Barbour, a njegovi plakati na kojim reklamira bokserice tvrtki D. Hedral i Thom Evans vise po cijeloj Škotskoj

Tinejdžer Christopher Kellie iz Glasgowa imao je samo 16 godina kad mu je odlazak u McDonald's promijenio život, javlja Daily Mail.

U restoran je ušao kako bi našao honoraran posao, a izašao s manekenskim ugovorom.

Christophera koji je u restoran prije pet godina došao u pratnji majke, a spazila ga je osnivačica modeling agencije "Colours" koji je ondje ručao s obitelji.

Danas je poznato lice marki kao što su Harvey Nichols, JD Sports i Barbour, a njegovi plakati na kojim reklamira bokserice tvrtki D. Hedral i Thom Evans vise po cijeloj Škotskoj.

 – Predao sam životopis u McDonalds'u i sjeo s majkom u automobil kad se luda žena bacila ispred njega i počela urlati da se zaustavimo. Otvorio sam vrata, a ona me je pitala bih li htio biti model. Mislio sam da se šali dok mi nije pružila svoju podsjetnicu – priča Christopher.

>> Status koji je 'poharao' Fejs: S rukom napisanim životopisom obilazi trgovine

>> Rekao joj da bi bio s njom da je samo malo mršavija, a ono što je uslijedilo nije mogao ni zamisliti

>> Uber traži zaposlenike u Zagrebu!

>> Vlaho Arbulić: 'Naša kći Luce naslijedila je moj talent za glazbu'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Milokliz
Milokliz
13:09 09.07.2015.

Krenuo sam ja na wc jednog dana, obavio sto se ima za obaviti i pogledao u skoljku i ugledao nesto neocekivano... Ajde vise sa tim "nesto neocekivano" naslovima vrit.

DU
Deleted user
13:05 09.07.2015.

Gospon autor "VL"rodovi vas muce. U clanku se kaze da je:"osnivačica modeling agencije "Colours" koji je ondje ručao.... Dakle ako je "osnivacica", onda je zensko, a ako je "rucao", onda je musko. Kako znati ribin spol? Bacis hranu, I akoo je pojeLA, onda je zensko, a ako je pojeO, onda je musko.

MI
Milkica
13:21 09.07.2015.

Za boga miloga, nije poDsjetnica, nego posjetnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije