Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Urnebesno je kako je Benčić pala u jamu koju je kopala u povodu požara u Osijeku

17.10.2023. u 13:30

Iz CIOS-a su Benčić nanizali medijske naslove o požarima otpada i pod javnim okriljem. Stvarno, zašto nije inicirala parlamentarnu istragu, recimo lani kad su vatrogasci kod Davora tri dana gasili požar koji je izbio zbog samozapaljenja odlagališta s navodno 70.000 tona viška smeća.

Komentara 12

EJ
ejStef
14:50 17.10.2023.

Ma Benčić je populizam bez podloge, to se najbolje vidi u Zagrebu. Cijeli Možemo je koncipiran na aktivizmu, tj. na nečemu protiv, a to nikada nije donijelo nešto dobroga, još manje nešto konstruktivnog. A i argumenti su uvijek felerični, više su to vjerovanja nego činjenice...

RE
reborn
14:12 17.10.2023.

Ah, nije vrijedno uopće komentirati aktiviste koji glume wannabe političare...

AC
ActaCroatica
14:15 17.10.2023.

Tuče ko Maksim po diviziji...svojim besmislicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije