Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE NASJEDAJTE'

Upozorenje Atlantic Grupe: Članci o Tedeschiju su izmišljeni, radi se o prevari

Foto: Screenshot
1/5
30.12.2019.
u 15:16

"U značajnom dijelu ove kampanje kao mamac čitateljima koriste se lažni intervjui s izmišljenim sadržajem, a koji se pozivaju na financijski uspjeh Emila Tedeschija navodno baziran na ulaganju u kriptovalute", upozoravaju iz  Atlantic Grupe

Hrvatska multinacionalna kompanija Atlantic Grupa objavila je upozorenje na lažne intervjue s osnivačem i vlasnikom te kompanije Emilom Tedeschijem koji se sve češće pojavljuju na internetu, a koji lažno predstavljaju njegov financijski uspjeh kao rezultat ulaganja u kriptovalute, a sve kako bi promovirali iste.

"Tijekom posljednjih nekoliko tjedana primijetili smo da se na mnogim portalima i na društvenim mrežama, posredstvom platforme Google Ads, sve učestalije pojavljuju linkovi na lažne portale u funkciji promocije kriptovaluta. U značajnom dijelu ove kampanje kao mamac čitateljima koriste se lažni intervjui s izmišljenim sadržajem, a koji se pozivaju na financijski uspjeh Emila Tedeschija navodno baziran na ulaganju u kriptovalute.

Budući da primamo i sve veći broj izravnih upita građana/čitatelja, i onih koji upozoravaju na zloupotrebu podataka, ali i onih skeptičnih, no zainteresiranih za moguću laku zaradu, molimo vas da u interesu javnosti, a po Vašoj procjeni, objavite kako su mediji preplavljeni u cijelosti lažnim člancima uz apel čitateljima da ne nasjedaju na prijevaru.

U sustavu Atlantic Grupe već smo poduzeli sve tehničke i pravne mjere koje su na raspolaganju u smislu zaustavljanja širenja lažnih objava i mamaca, prije svega kroz komunikaciju s nadležnim servisima: hrvatskim CERT-om, Googleom i Facebookom", priopćili su iz Atlantic Grupe.

Ključne riječi

Komentara 17

ŽE
Žegarni
15:51 30.12.2019.

Tedeši, blago tebi, nitko te ne dira jer si milanovićev frend i imaš još uvjek veze u najviše crvene vladajuće jugostrukture. Da nisi njihov niti bi imao taj novac, niti uspjeh već bi se ti već davno bunio zbog loše prehrane iza švedskih zastora.

DU
Deleted user
15:55 30.12.2019.

nazalost ovakvi tipovi drmaju sad....znaci yugo tipovi kji su kreirali rat opljackali drzavu itd....a drvlje i kamenje se baca na nacionaliza i toboz ustase i ostale kojih niti nema...gore vrste ljudi nema od ovakvih gledajute u oci i kradu....i onda te optuze da si ih pookrao

BA
barbaizamerike
16:25 30.12.2019.

Jeli sta ulozii u MilanoVic?ozbiljno pitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije