Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij u Sopotu

Uopće se ne zna tko je žena pronađena zamotana u tepih: "Ovako rade određeni krugovi"

Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
16.02.2020.
u 10:13

Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje se očekuje obdukcija, osim točnog uzroka smrti utvrdit će se i identitet osobe

Beživotno tijelo nepoznate crnokose djevojke u ranim 20-ima zamotano u tepih pronađeno je jučer ujutro oko 7 sati na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Ležala je s glavom prema dolje, a noge su joj virile prema gore.

S obzirom na to da je nepoznati počinitelj ili više njih, koji su nesretnu ženu odbacili poput životinje, u bijegu sa sobom uzeli njezine dokumente, pred kriminalistima je izazov utvrditi tko je osoba koja je umrla pod neutvrđenim okolnostima, piše Jutarnji.

Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje se očekuje obdukcija, osim točnog uzroka smrti utvrdit će se i identitet osobe.

Upućeni u problematiku opisuju kako je “ovakav potez odbacivanja mrtvoga tijela obično potpis očajnika iz drogeraških krugova”.

Stanarka zgrade u Zemljakovoj ulici ispod čijeg prozora je tijelo pronađeno rekla nam je kako su je vika i udarci probudili i uplašili oko 7 ujutro. Njezin suprug odmah je išao pogledati što se događa kada je vidio pred zgradom Hitnu pomoć i policiju.

Jedan od susjeda rekao nam je kako je vidio ženu umotanu u tepih i, koliko je uspio vidjeti, smatra da se radi o mladoj djevojci u dobi od 18, 19 godina.  Još jedan susjed rekao nam je kako je prije otprilike mjesec dana ispred ulaza zgrade vidio dva muškarca kako sjede u sivom golfu i čekaju nekog, ali istaknuo je kako mu nije izgledao kao nitko poznat, dok drugi susjed kaže kako je prije par mjeseci, dok je pušio na svom prozoru, primijetio kako se cura i dečko svađaju u obližnjem parku, no brzo su se pomirili i zagrlili.  Dodao je kako je moguće da je riječ o stanarki te zgrade zbog toga što tu često "dolaze i odlaze studenti".

Ubojstvo u Sopotu
1/7
Ključne riječi

Komentara 4

BR
briselko
11:57 16.02.2020.

Pa prije dva dana je na Lošinju djevojku ubio agresivni antifašist i vođa Građanske akcije, a ovdje se sumnja na neimenovane "određene krugove"?

PR
predator57
11:45 16.02.2020.

Indentificirati, locirati, osuditi, doživotna robija.

LA
larala
11:28 16.02.2020.

jadno dijete, i onda se u ovoj državi biseri bore za legalizaciju marihuane umjesto da svi zajedno pritisnemo državu i sudstvo po pitanju kažnjavanja dilera i ovisnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije