Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MALOM LOŠINJU

Susjed ubojice: Galamio je i svađao se sam sa sobom, vidjeli su ga da oštri nekakav nož

Branko Rafajac priveden na sud
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/2
15.02.2020.
u 20:34

Policija ga je pronašla u unajmljenom stanu, a u subotu ujutro odveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci gdje mu je istražna sutkinja odredila pritvor.

On je ludovao dan i noć prije ubojstva. Galamio je i svađao se sam sa sobom. Pa susjeda ga je vidjela u četvrtak kako sjedi u svom autu, koji je bio parkiran blizu zgrade i parka. Oštrio je nekakav nož i maknula se što dalje! Lovio je često ribe, pa smo mislili da mu za to treba. Ne znam je li imao taj nož u petak kraj sebe - izjavio je uznemireni susjed pomahnitalog Branka Rafajca koji je u petak ujutro nožem usmrtio 16-godišnjakinju u Malom Lošinju.

Kako pišu 24 sata, Rafajac je prijetio supruzi B.M. koja ga je ostavila dva mjeseca prije nego što je počinio ubojstvo. Navode i kako je, sat vremena prije ubojstva, izbezumljen provalio u stan susjedu ispod kojeg je živio u ulici Malin.

Potom je krenuo put Ulice lošinjskih brodograditelja, samo 50-ak metara dalje. Lupao je redom na vrata. Nitko nije otvarao osim L. T. H. Nju je napao. Njezinu kći (16), koja je pokušala obraniti majku, Rafajac je usmrtio nožem i uspio pobjeći. Vratio se u svoj unajmljeni stan.

- Imao je neku šiltericu na glavi. Pričao je sam sa sobom i govorio si: ‘Neće meni nitko ništa’ - kazala je uznemirena susjeda.

Policija ga je pronašla u unajmljenom stanu, a u subotu ujutro odveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci gdje mu je istražna sutkinja odredila pritvor.

Branko Rafajac priveden na sud
1/7

Komentara 3

MA
Marcos2
21:16 15.02.2020.

To su své ljudi traumatizirani ratom.

DU
Deleted user
21:21 15.02.2020.

Sad su svi jako pametni, svi su sve znali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije