Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uoči izborne godine Ukrajina za Ameriku "izlazi iz mode", a i Europa je već umorna

03.11.2023. u 08:05

Kako je Ukrajina ostala bez napadačkog potencijala, ne preostaje joj ništa drugo nego držati položaje i nadati se najboljem. Teško je reći s koliko ljudi pod oružjem trenutno raspolaže, ali s obzirom na velike gubitke, procjena je kako se radi o 150 tisuća vojnika. Jako malo da bi se išta poduzelo, a moraju štedjeti i na municiji i opremi, jer se isporuke sa Zapada smanjuju

Komentara 47

KR
Krug
13:15 03.11.2023.

Sad kad su Ameri ostvarili svoje interese, da odvoje EU i Rusiju i da oslabe Rusiju, sada napuštaju Ukrajince. Ponavljanje američke politike izdaje kakvu smo vidjeli u Afganistanu.

KI
kimy
09:25 03.11.2023.

Kažu da su na zapadu zelenom dali kinesko ime Daj Daj Daj...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:39 03.11.2023.

A mogli su se Ameri i Rusi dogovoriti i prije 2012te godine da Bjelorusija, Ukrajina i Gruzija nisu države za NATO i EU i rata ne bi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije