Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar kod unešića

Unešić: Izgorjeli električni stupovi, gasitelji će dežurati cijelu noć

unešić,požar (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/19
Autori: , tli/VLM
19.07.2012.
u 18:23

Zbog gustog dima i vatre koja se primakla nadomak Unešiću, prekinut je i željeznički te lokalni cestovni promet

Stotinjak hektara niskog i visokog raslinja kod Unešića i Žitnića u Šibensko-kninskoj županiji progutala je vatra koja je tijekom dana došla čak i između kuća u Unešiću. Izgorjeli su brojni električni stupovi pa na tom području više nema struje, a prekinut je i željeznički te lokalni cestovni promet.

Potvrdio nam je to šef šibenskih vatrogasaca Darko Dukić naglasivši da će vatrogasci ostati dežurati tijekom cijele noći kako vatra ne bi ponovno krenula prema kućama.

– Srećom je vjetar sada stao i nadamo se da ćemo požar lokalizirati do noći. Pomažu nam i kanaderi u gašenju – rekao je Dukić ističući da su vatrogasci tijekom četvrtka morali gasiti i požar u Šibeniku te tri požara kod Knina.

U Unešiću je tijekom dana vatru gasilo oko 35 vatrogasaca i 11 vozila, a na teren su poslana i četiri kanadera.

Komentara 1

DR
drugTitoforever
21:32 19.07.2012.

Prije 1991. godine za svaki ovakav pozar su srbi bili krivi.A sad .... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije