Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE POKAJAO

Umro serijski ubojica djece, a posljednju tajnu odnio u grob

Monstruozni par Brady i Hinley
Foto: Wikipedia Commons
1/3
16.05.2017.
u 11:21

Ian Brady je sa svojom partnericom Myrom Hinley oteo, seksualno zlostavljao, pa zatim ubio troje djece i dvoje tinejdžera.

Jedan od najokrutnijih britanskih serijskih ubojica, Ian Brady, umro je u 79. godini života u psihijatrijskoj bolnici u Merseysideu gdje je bio zatvoren od 1985.

Ian Brady je sa svojom partnericom Myrom Hinley oteo, seksualno zlostavljao, pa zatim ubio troje djece i dvoje tinejdžera. 

Brady je uhićen 1966., a prije premještaja u psihijatrijsku ustanovu nekoliko je puta pokušao samoubojstvo. Dijagnosticirana mu je psihopatija, a njegova je partnerica u zatvoru postala ovisna o Valiumu i umrla 2002.

Monstruozni par sada je mrtav, a Brady je sa sobom u grob zauvijek odnio tajnu o lokaciji tijela posljednje žrtve.

Kako piše The Mirror, glasnogovornik bolnice potvrdio je kako se nekoliko sati prije smrti tražilo da otkrije gdje je zakopao posljednju žrtvu. Šutio je. Za svoje zločine ni Brady ni Hinley nikada nisu pokazali kajanje. 

Foto: Wikipedia Commons
Par iz pakla i njihove žrtve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije