Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVAT

Pijan i drogiran vozio gliser pa zaspao i izletio na plažu

Pomorska policija
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
21.10.2017.
u 16:23

Muškarac (40) je optužen da je pod utjecajem droge i alkohola upravljao gliserom, vozeći se s otoka Žirja u smjeru prigradskog naselja Jadrija

Kada umoran, drogiran i alkoholiziran voziš gliser, ugrožavaš sebe i druge, a cijela priča osim  što može završiti tragično, za posljedicu može imati i - optužnicu.  

Na svojoj je to koži osjetio  40-godišnjak kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku optužilo zbog dovođenja u opasnost života i
imovine općeopasnom radnjm.Optužen je da je 25. lipnja umoran, te pod utjecajem droge i alkohola upravljao gliserom, vozeći se s otoka Žirja u smjeru prigradskog  naselja Jadrija.

Zbog umora, alkoholiziranosti i drogiranosti 40-godišnjak je oko 18  sati  zaspao, a gliser se nastavio nekontrolirano  kretati  po moru, da bi na koncu izletio na šljunčanu plažu na  Jadriji. Na plaži je u tom trenutku bio veći broj kupača, a neki su bili  u moru te su srećom uspjeli izbjeći nalet glisera. Gliser se nastavio pravocrtno  kretati  po plaži u dužini od oko osam metara i prešao je preko brodice na suhom vezu te udario u parkirani osobni automobil istog vlasnika nakon čega se zaustavio. Vlasnik vozila i brodice oštećen je za oko 10.000 kuna.

Komentara 18

DU
Deleted user
17:11 21.10.2017.

Ako se nije odmah sjetio da je sinkopa, ima jos 5 godina, moze tek na drugostupanjskom sudjenju reci da ga je strefila. Bilo bi pametno da sad zatrazi odstetu od vlasnika parkiranog automobila i brodice na suhom vezu.

IP
info_punkt
16:41 21.10.2017.

dobra okolonst je što je to u šibenskoj županiji, pa bi mogao doći kod HDZ-ove sutkinje Maje Šupe-Sinkopi

LK
lomas.kusic
16:41 21.10.2017.

Sinkopa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije