Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO S BOJIŠTA

Ukrajinci objavili snimku kako su uništili tri ruska tenka, nakon prvog udara Rusi su počeli bježati

Foto: Twitter/Screenshot
05.11.2022.
u 17:43

Tweet ministarstva sadržava malo toga osim videa, jedini tekst objave je riječ "Pogodak".

Na društvenim mrežama i dalje se pojavljuju snimke s ukrajinskih bojišta. Na jednoj od nedavno objavljenih snimki može se vidjeti uspješan napad na ruske tenkove.

Snimku je u subotu na Twitteru objavilo ukrajinsko Ministarstvo obrane. Traje otprilike dvije minute i iz ptičje perspektive prikazuje konvoj od tri ruska tenka kako se probija kroz ukrajinsko selo.

Na početku videa, tenk na čelu linije pogođen je nespecificiranim ukrajinskim oružjem i zaustavlja se. Naposljetku, oklopno vozilo počinje se dimiti i eksplozija odjekne u blizini stražnjeg dijela.

Tweet ministarstva sadržava malo toga osim videa, jedini tekst objave je riječ "Pogodak".

U nastavku snimke mogu se vidjeti ruski vojnici kako bježe od pogođenog tenka, krećući se prema obližnjem nizu stabala. Video je zatim zumiran druga dva tenka iz kojih se vidi još vojnika koji bježe u šumu.

Više oblaka dima tada počinje sukljati iz smjera u kojem su muškarci bježali, što ukazuje na nove udare. I druga dva tenka su naizgled pogođena te je iz njih vatra.

 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
18:23 05.11.2022.

Bjeze kao zecevi, slavni ruski okupator... Slava Ukrajini.!!

BR
bravar88
21:09 05.11.2022.

Pravo zadovoljstvo će biti kada će bombe padati na bunker gdje se skriva štakor.

DU
Deleted user
22:46 05.11.2022.

Doci ce dan kad ce ruski okupator biti protjeran sa ukrainskog tla.... Hocete li biti jako razocarani tada, govna proruska?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije