Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI

Ukrajinska policija građanima: Ako vidite ove oznake, pobrišite ih!

Foto: Facebook Nacionalna policija Ukrajine
1/13
25.02.2022.
u 11:03

– Oznake različitih boja mogu biti indikator neprijateljskih snaga. Ako vidite takve oznake, molim vas, obrišite ih ili nam ih prijavite – dodaju

U ovom trenutku vode se borbe između ruskih i ukrajinskih snaga u Kijevu. Policija je objavila u posljednja 24 sata nekoliko naputaka za građane.

– Policija moli građane da prijave sumnjive ljude na ulici. Posebna pozornost treba biti usmjerena na one koji na odjeći imaju elemente crvene boje – navodi kijevska policija na Facebooku.

Napominju kako je policija pojačala sigurnosne mjere da bi osigurala provođenje zakona na ulicama ukrajinskih sela i gradova te da je to povezano s ruskom agresijom na ukrajinski teritorij.

– Šef policije odredio je da se oružje može izdati veteranima koji imaju želju braniti Ukrajinu od ruske agresije – dodaju.

1/12

Ukrajinska policija na društvenim mrežama objavila je i slike oznaka na cestama.

– Ako pronađete sumnjive oznake na cestama, javite nam. Oznake različitih boja mogu biti indikator neprijateljskih snaga. Ako vidite takve oznake, molim vas, obrišite ih ili nam ih prijavite – dodaju.

Foto: Facebook Nacionalna policija Ukrajine

Pratite OVDJE iz minutu u minutu što se događa u Ukrajini

Plenković: Ova situacija jako podsjeća na Hrvatsku 1991.

 

Komentara 4

DE
Demasoni
12:52 25.02.2022.

Meni se sve čini da su to sve mutne igre, pa ne može se s tenkom po gradu vozikati a da ga ne roknu domaći,pa to je velegrad, dali ima uopće Ukrajinskih vojnika tu?

ST
stefj
22:35 25.02.2022.

Žalosna situacija tamo. Ima nekih 40-44 mil. ljudi od toga nekih 7 mil. Rusofila. Drugim riječima 5. kolona infiltrirana u svim porama društva, na području cijele zemlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije