Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
invazija na Ukrajinu

Ukrajinci tvrde: Srušili smo dron u Kijevu, nosio je tri kilograma eksploziva

Kijev
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.03.2022.
u 07:31

Srušio se u četvrti Podil u Kijevu, izazvavši mali požar u banci

Sirene za zračni napad oglasile su se u nekoliko dijelova Ukrajine. Uzbune su se oglasili u Žitomiru, zapadno od glavnog grada Kijeva, kao i u regiji Ternopil, Rivne i Ivano-Frankivsk na zapadu. 

Vojni dužnosnici grada Lavova rekli su da su ruske snage izvele zračni napad i ispalile osam projektila na Međunarodni centar za održavanje mira i sigurnosti, prenosi ukrajinski BBC. Centar se nalazi u okrugu Yavoriv, oko 30 km sjeverozapadno od Lavova, i vojni je poligon.

Video: Rusi granatirali onkološku bolnicu i džamiju, NATO sprema velike vojne vježbe u Norveškoj

Ukrajinske snage srušile su dron u Kijevu u subotu poslijepodne, prema izvješćima dužnosnika i svjedoka. Dron je nosio tri kilograma eksploziva. Srušio se u četvrti Podli u Kijevu, izazvavši mali požar u banci, javlja BBC.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
09:00 13.03.2022.

Kakav je ovo članak? Stotine projektila padaju po ukrajinskim gradovima, a oni viču da su srušili dron s 3 kg eksploziva. Zna li netko koji je smisao ove informacije?

VI
vidum
10:07 13.03.2022.

HAHAHA! Smijem se ludoj misli koja mi je na trenutak bila u glavi. Što ako se pokaže da se radilo o ruskoj banci?

MA
marmelada
10:11 13.03.2022.

Plenky tvrdi, srušili smo letjelicu u Zagrebu nosila je crnu kutiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije