Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestanak osjetljivih podataka

Ukradena torba sa sigurnosnim planovima za Olimpijske igre u Parizu

French President Emmanuel Macron visits Bordeaux
POOL/REUTERS
28.02.2024.
u 10:46

Torbu je zaboravio inženjer gradskog vijeća Pariza, a nestanak je primijetio kada je pokušao presjesti na drugi vlak

Torba s računalom i dva USB-a s policijskim planovima osiguranja Olimpijskih igara u Parizu ukradena  je u vlaku na pariškom željezničkom kolodvoru Gare du Nord.

Torba pripada inženjeru zaposlenom u pariškoj gradskoj vijećnici. Taj 56-godišnjak je policiji objasnio da je torbu stavio u pretinac za prtljagu iznad sjedala u vlaku ponedjeljak ujutro. Nestanak vrijedne torbe je otkrio kada je, zbog kašnjenja, htio presjesti na drugi vlak.

Istragu vodi prometna policija kojoj je inženjer potvrdio da je u torbi nosio svoje radno računalo i dva USB stika s osjetljivim podacima, tj. planovima osiguranja Ljetnih olimpijskih igara u Parizu od 26. srpnja do 11. kolovoza.

POVEZANI ČLANCI:

Pariz će za osiguranje Olimpijade mobilizirati oko 2000 agenata, uz sveukupno 35.000 pripadnika snaga sigurnosti koji će svakog dana Olimpijskih igra biti na dužnosti.

 

FOTOGALERIJA/VIDEO Papu je nazivao 'imbecilom' i vrijeđao, a sada ga s osmjehom zagrlio

French President Emmanuel Macron visits Bordeaux
1/14

VIDEO Sramotno ponašanje Armade: Brutalno su vrijeđali kapetana Dinama i gađali stolcem njegovu obitelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije