Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kradljivci

Uhvaćena dvojica maloljetnih provalnika u vukovarsku školu

lopov provala
photos.com
05.05.2012.
u 08:24

Mladi provalnici su iz osnovne škole otuđili dva stolna i jedno prijenosno računalo te jedan projektor, čime je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom 17-godišnjih Vukovaraca, utvrđeno je da su u noći s 3. na 4. siječnja, u Vukovaru, u Voćarskoj ulici bb, provalili u prostorije osnovne škole iz koje su otuđili dva stolna i jedno prijenosno računalo te jedan projektor, čime je vukovarskoj osnovnoj školi pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Obojica 17-godišnjaka, kazneno su prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru.

Komentara 1

YO
yocko
15:16 05.05.2012.

Odlično, ovi budu sigurno kad školu završe policajci,takovih sa istim primjerom ima u Križevcima i sad su još i naćelnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije