Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

Uhićenja su očekivana, treba "privesti" političare pred povjerenstvo

Nikola Grmoja
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
16.10.2017.
u 11:30

Nakon onakvih poraznih rezultata revizije i istrage koja se provodi mjesecima uhićenja su posve učekivana, kaže Grmoja

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je kako su za njega uhićenja u slučaju Agrokor očekivana te poručio kako, u slučaju da HDZ opstruira rad saborskog istražnog povjerenstva, očekuje pritisak građana i medija kako bi se saznala prava istina.

"Nakon onakvih poraznih rezultata revizije i istrage koja se provodi mjesecima uhićenja su posve učekivana", rekao je Grmoja Hini.

"Kaznena djela gospodarskog kriminala slijedećih će dana otkriti osumnjičenike koji su Todoriću pomagali u prikrivanju malverzacija u Agrokoru. Ali tko će iz sigurnog zaklona 'istjerati' onu dvorsku svitu, političare koji su se dva i pol desetljeća Todoriću klanjali samo zato jer su preko njega svi profitirali, jer su svojom hobotnicom premrežili cijelu državu, jer su s godinama postali toliko moćni, toliko sigurni da su besmrtni, jer su šaci držali cijelu zemlju", pita se Grmoja.

Nikola Grmoja
1/24

Upravo oni, poručuje politički tajnik Mosta, moraju biti "privedeni", i to pred istražno saborsko povjerenstvo, koje će na taj način zauzeti poziciju koja mu i pripada i koje će samo tako vratiti vjeru naroda u poljuljane državne institucije.

"To je velika uloga i velika odgovornost. Pokažimo da smo za nju spremni. Ima lijeka i za opstruiranje povjerenstva koje HDZ već mjesecima perfidno najavljuje. Ako postoji volja većine sudionika, ako postoji čvrsti stav, uz potporu javnosti i medija, uz potporu građana, mozemo tražiti svoje pravo da saznamo punu i pravu istinu o Agrokoru", ističe Grmoja.

Pred saborsko istražno povjerenstvo "privest" ćemo političare koji su stajali iza svih Agrokorovih uprava, ustvrdio je Grmoja.

Komentara 13

ST
stric7
13:40 16.10.2017.

...grmoja je dvije godine kontrolirao DORH , MUP i PRAVOSUĐE ... sve je znao ... zašto nije hapsio...

DU
Deleted user
14:43 16.10.2017.

Ma kakav stručnjak i osoba u koju možeš imat povjerenja?!? Tipični trećerazredni provincijalni kompleksaš.

SJ
Sve je uzalud
13:47 16.10.2017.

Iz pakla sam morao poć, nikada se vratit ni doć Od pakla do raja je zaplet bez kraja i moć, ta rigidna moć Kiša i tamna je noć, od tebe sam moram poć Suze na licu u očima sjaj ali znaj, nije to kraj Zemljo znaj, vjeruj mi, sklopi oči to tvoji su sni vjeruj mi i zaklon mi daj il sigurnost za kraj, nije to kraj Uzalud bilo je sve, teške te godine Godine rata sloboda iz blata al mrak, sada(crnji) je mrak Zemljo znaj, vjeruj mi, sklopi oči to tvoji su sni vjeruj mi i zaklon mi daj il sigurnost za kraj Da je pameti, manje ludosti al sreće nema za kraj sve su oteli,sve su zatrli i više od onih što su te rušili u mislima i sjećanju još, dali ste zemlju za groš ubili nadu zgazili pravdu i sad, dosta je sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije