Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Uhićeni mladić koji je na Škarapama propucao drugog mladića

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.01.2018.
u 22:38

Mladića se sumnjiči za pokušaj ubojstva M. F. (26)  na kojega je pucao prije osam dana

Policija je uhitila mladića (21) kojeg sumnjiči da je prošlog tjedna na Škrapama u Splitu pucao na 26- godišnjaka ozlijedivši ga po nogama, priopćila je u utorak splitska policija.

Mladića se sumnjiči za pokušaj ubojstva M. F. (26)  na kojega je pucao prije osam dana.  M.F  je bio ispred obiteljske kuće u kojoj živi, a napadač je, kako su svjedoci rekli policiji, s mjesta događaja pobjegao automobilom.

 Inače, policija je propucanog  M .F.-a  tražila od ljeta 2014. zbog bijega iz policijske postaje, u kojoj je bio na ispitivanju radi razbojstva.  Prije osam godina je nakon krađe signalnih raketa s broda Igora Tudora izazvao požar na tri broda koja su izgorjela, a četvrti je oštećen.

Uhićeni 21 -godišnji mladić je  kod pritvorskog nadzornika.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije